Ako a kde vznikajú kresťanské tričká?

Ako a kde vznikajú kresťanské tričká? - Gracefolk

Sortiment v mojom obchodíku sa rozrástol o veľa nových druhov, ktoré ja nadizajnujem, a výrobu posúvam na rôznych dodávateľov. Ale klasika a stálica medzi kresťanskými darčekmi sú bavlnené tričká s potlačou, ktoré vyrábam sama. V malej domácej dielničke s počítačom, štyrmi šijacími strojmi, termolisom a policami plnými textilu 🙂

1./ Grafika inšpirovaná textom z písma vzniká najskôr v grafickom programe. Každý kus je môj vlastný originálny dizajn, v niektorých prípadoch grafiku doplním o ilustráciu zakúpenú vo fotobanke, niektoré vizuály vytváram s pomocou AI.

2./ Nákup tričiek. Kým začnem šiť vlastné, kupujem tričká od kvalitného a spoľahlivého dodávateľa. Triká majú príslušné certifikáty kvality a ich produkcia spĺňa aj najmodernejšie kritériá spoločenskej zodpovednosti a etiky.

3./ Kým triká dorazia, vytlačí sa grafika na prenosové médiá.

4./ V niekoľkých krokoch sa nanesie vytlačená grafika na tričko technológiou DTF. Každé triko dostane na záver svoju značku – logo a základné info o údržbe, ktoré nájdete na vnútornej strane pod priekrčníkom.

5./ Skôr, ako stihne vychladnúť, už ho s láskou balím a kontaktujem poštového holuba, ktorý ho čím skôr dopraví svojmu majiteľovi.